O nas

Sem Taja, mlada mamica in certificirana inštruktorica razvojno-gibalne vadbe za dojenčke, ki se zaveda, da pri nas mame ob rojstvu otroka nismo deležne ustrezne podpore in učenja na področju pravilnega rokovanja z dojenčkom in njegovega razvoja. Moj namen je, da to skupaj spremenimo.

O nas

Sem Taja, mlada mamica in certificirana inštruktorica razvojno-gibalne vadbe za dojenčke, ki se zaveda, da pri nas mame ob rojstvu otroka nismo deležne ustrezne podpore in učenja na področju pravilnega rokovanja z dojenčkom in njegovega razvoja.

Želim si, da to spremenimo in s skupnimi močmi nam bo uspelo. Verjamem in vem, da skupaj lahko dosežemo veliko. Dojenčkov razvoj se začne že v trebuhu in je najbolj izrazit v prvem letu po rojstvu. Dojenček se zelo hitro razvija tako gibalno kot miselno in zelo pomembno je, da ta razvoj spodbujamo in vodimo na pravilen način, sicer ga lahko celo zaviramo in dojenčku škodimo.

Moj namen je mamice, očke, stare starše in druge naučiti kako spodbuditi pravilen razvoj dojenčka in hkrati graditi njegovo samozavest. Svoje strokovno znanje lahko potrdim s certifikatom Baby Functional Movement ter z opravljenimi seminarji in delavnicami pri nevrofiziologu.

Ko bo, ne več dojenček ampak že pravi malček, ponosno naredil prve korake in samostojno odšel, takrat bom presrečna, kljub temu, da se bodo naše poti razšle. Vedela bom, da smo naredili veliko dobrega za vse nas.

o-nas

Sem Pia, mamica dvema zvedavima fantkoma, oseba s polno entuziazma in veselja. Nad športom in gibanjem sem se navduševala že od majhnega, zato me je pot pripeljala do diplome na fakulteti za šport. Ko sem prvič postala mama, pa sem svoje znanje še nadgradila s certifikatom za gibalni razvoj dojenčkov. Od takrat se redno izobražujem in izpopolnjujem. Veseli me, da lahko svoje znanje predajam naprej staršem in jih opogumim, kaj vse njihov dojenček v določenem razvojnem obdobju zmore.

o-nas