Kdo smo?

Sem Taja in imam to srečo, da je moja služba tudi moje poslanstvo in največje veselje. Sem certificirana inštruktorica razvojno-gibalnih uric za dojenčke in malčke in certificirana inštruktorica masaže dojenčka po metodi IAIM. Na Babymove uricah skrbim za prijetno energijo in sproščenost, hkrati pa starše in dojenčke podpiram pri kvalitetnem gibalnem razvoju.

Tudi sama sem mamica navihanima fantkoma, tako da so mi poleg gibalnega razvoja zelo dobro poznani tudi ostali izzivi starševstva. Vso svoje znanje in izkušnje z veseljem na uricah delim tudi z vami. Ja, tudi naše skupinske debate so pomemben del gibalnih uric.

Poleg družine imam še kar nekaj hobijev. Obožujem naravo, se rada gibam in raziskujem naokoli. Sem družabna oseba, ki se trudi širiti pozitivizem. Sem zelo morski človek, v bistvu je kar cela družina morska, tako da pogosto skupni čas izkoristimo za pobeg na morje. Moja velika radost pa so tudi dojenčki in otroci. Glede na mojo službo je to kar jasno, a ne?

Zdaj pa mislim, da veste že kar nekaj o meni. Se veselim, da se spoznamo še v živo!

Sem Tjaša, certificirana inštruktorica razvojno-gibalnih uric za dojenčke, ljubiteljica knjig in aktivnosti v naravi ter ponosna mama dveh sončkov. Naša družina je prava pustolovska ekipa, saj smo vedno v iskanju novih skritih kotičkov narave, kjer se lahko prepustimo raziskovanju in igri. Kot nekdanja vzgojiteljica lahko rečem, da mi je delo v vrtcu odprlo vrata razumevanja otroškega sveta, ki ga zdaj prepletam z lastnimi izkušnjami.

Ob vsem tem se z veseljem posvečam tudi ustvarjanju prijetnega okolja, kjer se dojenčki in starši lahko povežejo, uživajo v gibanju ter skupnem odkrivanju lepih zgodb in doživetij. Verjamem, da boste na mojih uricah dobili ogromno priložnosti za še večjo povezanost s svojimi sončki ter ustvarjanje nepozabnih spominov ter seveda najpomembnejše – poskrbeli boste za otrokov ne samo gibalni, temveč celostni razvoj.

Komaj čakam, da se spoznamo!

 

Kontakt

Babymove
Slovenčeva 22
1000 Ljubljana
Slovenija

041 821 444
info@babymove.si

Pišite mi!

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field

Kontakt

Babymove
Slovenčeva 22
1000 Ljubljana
Slovenija

041 821 444
info@babymove.si

Pišite mi!

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field