Babymove vadba

Komaj si prišel na svet in že se ti dogaja toliko novih stvari!

Več o babymove vadbi

Vsak dan se veliko naučiš in imaš ogromno pozornosti. Ampak svoji mamici se zdiš tako krhek, da te komaj upa prijeti. Kmalu se te navadi, pa pridejo nove negotovosti. Kaj početi s teboj, da se zabavata, hkrati pa naredita nekaj koristnega zate. Ni prepričana kako to izvesti. Prav zato smo mi tukaj. Da ji pomagamo. Da pokažemo, kako naj s teboj pravilno rokuje, da ti ne škoduje. Da ugotovimo in popravimo kakšno majhno nepravilnost pri tebi, ki je nastala zaradi njene nevednosti na tem področju, ker ji nihče ni svetoval, ko je to najbolj potrebovala. Da vama pokažemo, kako lahko skupaj uživata in hkrati poskrbita, da bo tvoj razvoj potekal pravilno, tako kot mora. Da bosta z našo pomočjo ponosna en na drugega, ker vama bo nekaj novega uspelo. Da vaju spremljamo vse do prvih korakov, ko je čas, da svet raziščeš z druge perspektive.

Z namenom doseganja najboljših rezultatov in napredka pri nas dojenčke razdelimo v štiri stopnje glede na njihov razvoj (in ne starost). Ko doseže željeno znanje in mejnike, nadaljuje v višji stopnji, vse dokler ne shodi in je pripravljen na nove dogodivščine.

Na razvojno-gibalnih uricah vas s strokovnim pristopom naučimo različnih vaj in dejavnosti, ki jih izvajate z dojenčkom potem tudi doma. Hkrati je to odlična pot do dobre socializacije dojenčka in pridobivanje na njegovi samozavesti ter super druženje in spoznavanje drugih dojenčkov in staršev.

o-vadbi