Razvoj dojenčka

Baby handling

Povezanost do otroka

Pomembnost dojenčkovega razvoja

Prvo leto je za otroka najpomembnejše za razvoj možganov in motorike pri dojenčku. Dojenčki, ki dovolj zgodaj pričnejo z gibalnimi vajami, imajo kasneje veliko boljšo koordinacijo, koncentracijo, spomin in še boljše dojemanje okolice.

Babymove program

Babymove je program usmerjen v motorični razvoj vašega dojenčka in vaše povezanosti z njim. Pomemben del naših učnih uric pa je tudi Baby handling, kjer vas naučimo pravilnega rokovanja z vašim malčkom. Za boljši napredek dojenčke razdelimo v štiri stopnje glede na njihov razvoj in ne glede na starost.

še ležim

Babymove I

Naučil se bom samostojne drže glave, položaja pasenje kravice in okrepil bom trebušček.

Že raziskujem

Babymove II

Kmalu bom lahko raziskoval in se naučil uporabljati manjše pripomočke in igračke.

Na vseh štirih

Babymove III

Končno bom znal kobacati in premagati vse ovire, male in velike!

Mami hodim!

Babymove IV

Veliko bom moral trenirati, ampak na koncu bom znal hoditi tako kot mami!

Kaj pravijo naše mamice

Hvala za vse in priporočam vsaki mamici ali očku, ki želi dobro za razvoj svojega dojenčka. Če bomo imeli še kakšnega se sigurno oglasimo.

Tjaša

Na uricah smo zelo uživali, tako v živo kot prek Zoom-a. Vidi se, da veš kaj delaš in nama si zelo pomagala. Hvala!

Tina

Taja, moram se ti zahvaliti za vse, kar smo dosegli s tvojo pomočjo. Bila si res korektna in strokovna. Napredek je bil opazen že zelo kmalu po začetku izvajanja vajic. Z veseljem te priporočam naprej!

Maja

O meni

Sem Taja, mlada mamica in certificirana inštruktorica razvojno-gibalne vadbe za dojenčke. Zavedam se, da pri nas mame ob rojstvu otroka nismo deležne ustrezne podpore in učenja na področju pravilnega rokovanja z dojenčkom in njegovega razvoja. Moja želja je to spremeniti in ozavestiti nove mamice, ki tega znanja niso bile deležne. Verjamem in vem, da lahko skupaj dosežemo zelo veliko.

onas2